Macisvenda - Dorpswoning
€75,-

Dit ruime dorpshuis voor 4 personen staat aan de rand van het dorp Macisvenda in de provincie Murcia. Ideale accommodatie voor mensen die er lekker op uit willen trekken.

Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title
Add a Title

Deze ruime dorpswoning in Macisvenda is helemaal gelijkvloers en heeft 2 slaapkamers, badkamer, huiskamer, eetkamer en keuken. In één slaapkamer staat een tweepersoonsbed, in de andere twee éénpersoonsbedden. Macisvenda is ideaal voor mensen die niet van massatoerisme houden en gek zijn op wandelen. De natuur in de omgeving van Macisvenda is erg divers en spectaculair. Zo kan je onder andere in de buurt langs het riviertje “El Rio Chicamo” wandelen.

Macisvenda is een echt Spaans dorp in de provincie Murcia aan de rand van de provincie Alicante. De woning ligt op loopafstand van een buurtsupermarkt en een aantal barretjes. Het vliegveld van Alicante en de stranden liggen op 45 minuten van Macisvenda.

 

Tarieven dorpswoning;

  • Per nacht voor 4 personen €75,00

  • Schoonmaakkosten € 50,00

 

De eigenaren van deze woning zijn Spaans, maar ze hebben een Nederlandstalige contactpersoon voor de communicatie. Deze woning is ook mogelijk voor lang verhuur.

4 Personen

Zeer Ruim

In het Dorp

Open Haard

Typisch Spaans

Website