Casa Azul
€99.000

Dit dorpshuis bevindt zich in een typisch Spaans straatje in Hondón de las Nieves, op loopafstand van een supermarkt, het medisch centrum en het gezellige dorpsplein met diverse restaurants en barretjes.

Dit ruime dorpshuis bevindt zich in een typisch veilig Spaans straatje in Hondón de las Nieves, op loopafstand van kruideniers, dokter, apotheek en scholen. Bovendien op nog geen 100 meter van het gezellige dorpsplein met diverse café's, restaurants, terrassen en gezellige barretjes.

Hondón de las Nieves is een gezellig Spaans dorp in de provincie Alicante, het vliegveld van Alicante en de stranden liggen op 30 minuten rijden. Hondón de las Nieves is zeer geliefd bij mensen die niet de drukte zoeken van de stranden, maar wel genieten van de gezelligheid op terrasjes en gemakken zoals luchthaven, strand en bouwmarkten op korte afstand. Kortom een levendig dorpje maar niet te toeristisch.

Dit onderhoudsvrije dorpshuis is helemaal gelijkvloers, met een woonkamer, keuken, badkamer en 3 slaapkamers, waarvan er op dit moment één is ingericht als eetkamer. Vanaf de voordeur via een ruime hal kom je in de woonkamer terecht. De woonkamer is centraal gelegen in de woning, de rest van de kamers...

In het Centrum

Recent Gerenoveerd

Gelijkvloers

Goede Verhuurmogelijkheden

Eigen Patio

Abonneer je en blijf op de hoogte

Disclaimer; niets van deze website mag worden gebruikt worden zonder de schriftelijke toestemming van Sun and Grapes. Meer info...

©2020 by SUN AND GRAPES