Welkom, Auteursrecht & Portretrecht

Welkom

Leuk dat je de nieuwe website Sun and Grapes bezoekt! Sun and Grapes is een website waarop je leuke en interessante artikels, handige informatie en nuttige tips vindt. 

Auteurs Wim Kuyps en Marijke Derksen schrijven met regelmaat voor deze website, ook mogen wij artikels publiceren van Spanje Vandaag en de leuke bezienswaardigheden die zijn beschreven door Costa-info en Wendy Vanherck. Hou deze website dus in de gaten en schrijf je hier in voor updates.

Auteursrecht

Sun and Grapes.com (Dos Leoncitos) is niet aansprakelijk voor teksten van derden. Zij behoudt zich het recht voor om aangeboden artikelen of advertenties te weigeren en om aangeleverde publicaties aan te passen. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie, microfilm, het internet of op welke andere wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Sun and Grapes. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen. Het delen van informatie afkomstig van deze website via sociale media is toegestaan, mits het niet voor commerciële doeleinden bestemd is.

Portretrecht

Sta je ongewenst op een foto of video? Mail me en ik verwijder de foto.

Should you've seen a picture or video of yourselves involuntarily? Mail me, and I remove it.

Si encuentras un foto y video de ti que no quieres en publico? mandame un email y lo quito.

 

 

Mocht je informatie of tips hebben om de website nog completer te maken, laat het ons weten!

 

Tom en Daniëlle van Leeuwen