Het einde van de Lockdown is in zicht!

Afgelopen zondag bracht premier Sánchez het goede nieuws dat met ingang van 21 juni de grenzen open gaan voor EU-burgers (behalve Portugal) en dat de quarantaineverplichting voor mensen uit een EU land komt te vervallen. Dat is goed nieuws maar er is nog wel een hele belangrijke regel waar we ons allemaal aan dienen te houden. In openbare publieke ruimtes moet er anderhalve meter afstand worden gehouden en als dit niet mogelijk is, dan is het dragen van een mondkapje verplicht! Misschien niet leuk, maar laten we ons allemaal houden aan deze regel!

 

Zoals een aantal van jullie misschien weten geef ik naast het schrijven van artikelen voor Sun and Grapes creatieve workshops en dit stond natuurlijk helemaal stil. Om toch lekker bezig te zijn, heb ik tijdens de Lockdown mijn eigen YouTube kanaal opgezet. Hierop plaats ik creatieve filmpjes. In het filmpje onderaan dit bericht laat ik zien hoe je heel eenvoudig zelf een mondkapje kan maken.


Ik zou het heel leuk vinden als je ook de andere filmpjes wilt bekijken! Ook wil ik vragen om me te helpen "groeien" op YouTube. Je kan je gratis abonneren op mijn kanaal, dit doe je door de rode abonneren knop aan te klikken. Veel plezier met het kijken van mijn filmpjes!


#staysafe #lekkercreatiefbezigzijn #fijnezomer #mondkapjemaken #spanje


Bron; Nederlandse ambasadeur in Spanje